Ga naar www.participatieprijs.nl

Baanbrekers reikt in november a.s. voor het eerst de Participatieprijs uit. Baanbrekers doet dit om personen, bedrijven en organisaties en projecten in het zonnetje te zetten. Het gaat er hierbij om dat er nèt dat stapje extra wordt gezet om ervoor te zorgen dat werken en meedoen voor iedereen mogelijk wordt. De prijsuitreiking gebeurt tijdens een speciale relatiemiddag op donderdag 22 november a.s.

Drie prijzen
“Eigenlijk reiken we drie Participatieprijzen uit”, vertelt Ahmed Kansouh, directeur van Baanbrekers. “We hebben een prijs voor de Participatiepersoon, de Participatieploeg en het Participatieproject van 2018. We hebben per categorie drie genomineerden. En iedereen kan meebepalen wie er in de prijzen valt. Van maandag 1 oktober a.s. tot en met de Dag van Respect – dat is zaterdag 10 november a.s. – kan er namelijk door iedereen worden gestemd op een speciale website: www.participatieprijs.nl. De genomineerde met de meeste stemmen, krijgt uiteindelijk de prijs.”

Genomineerden
Op www.participatieprijs.nl staan de genomineerden met hun verhalen vermeld. Ook zijn er filmpjes te vinden waarmee de genomineerden stemmen willen werven. De komende weken wordt er meer informatie aan toegevoegd.

Wie zijn er genomineerd?

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PERSOON:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PLOEG:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PROJECT:

 BRENG JE STEM UIT!