Op donderdag 24 november stropen we in Brabant de mouwen op om met elkaar alles uit de arbeidsmarkt te halen. Dat doen we tijdens het congres ‘Brabant werkt: Inclusief’ voor bedrijfsleven, overheid, onderwijs en sociaal ontwikkelbedrijven. Minister Carola Schouten is er ook bij.

Brabant is niet alleen de economische motor, maar ook de inclusiefste provincie van Nederland. Hier in Brabant doen we er alles aan om de afstand tot de arbeidsmarkt voor zoveel mogelijk mensen te verkleinen. Hoe we dat doen en welke kansen dat oplevert, dat ontdekken we bij elkaar op 24 november.

‘Brabant Werkt: Inclusief’ wordt een dag vol concrete oplossingen en inspirerende voorbeelden. Een congres van kennis en inspiratie, waarbij de bezoeker zélf de invulling van de dag bepaalt. Ontdek de allerlaatste oplossingen, ideeën en voorzieningen om Brabant op volle kracht te laten werken.

Twan Huys en minister Schouten
Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie van journalist Twan Huys en minister Carola Schouten. Ook Tof Thissen (algemeen directeur WERKbedrijf UWV), Kitty Jong (vice-voorzitter FNV), Mohamed El Mokaddem (voorzitter Cedris) en diverse andere tafelgasten uit het bedrijfsleven schuiven aan. ’s Middags zijn er talloze inspirerende presentaties en workshops om uit te kiezen. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk.

‘Brabant Werkt: Inclusief’ vind plaats in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch en is op basis van uitnodiging. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd aan relaties van de Brabantse sociaal ontwikkelbedrijven en het UWV. Hebt u geen uitnodiging gekregen en wilt u toch aanwezig zijn? Mail dan naar: secretariaat@baanbrekers.org.

Ga naar BrabantWerktInclusief.nl