Baanbrekers gaat graag vertrouwelijk om met gevoelige informatie. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn.

Gevoelige informatie digitaal uitwisselen met Baanbrekers? Gebruik onze conversatiestarter.

Klik hier om een veilige conversatie met Baanbrekers te starten.

Baanbrekers mailt veilig met ZIVVER

Baanbrekers gebruikt ZIVVER om veilig met u te mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per mail. In dit mailbericht vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In deze filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode? Dan ontvangt u deze apart van ons (bijvoorbeeld telefonisch, persoonlijk of via een brief).

Geef wijzigingen in uw mailadres en telefoonnummer aan ons door

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Zo kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Meer informatie over ZIVVER vindt u op www.zivver.nl en support.zivver.com.