Werkgevers en werkzoekenden gaan digitaal met elkaar in gesprek.

Graag nodigt Baanbrekers werkgevers uit de Langstraat uit voor een digitale Meet&Greet XXL. Dit online evenement wordt op dinsdag 16 maart a.s. verzorgd door alle partners die samenwerken binnen WerkgeversServicepunt Midden-Brabant en het OndernemersAkkoord Midden Brabant samen met Onbeperkt aan de Slag. De Meet&Greet XXL is vooral gericht op werkgevers die openstaan voor talenten met een arbeidsbeperking. Tijdens de Meet&Greet XXL gaan werkgevers op een digitale manier in gesprek met gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

De ontmoeting
De digitale Meet&Greet XXL vindt online plaats via het online programma PowerPunt. In dit programm voeren werkgevers en werkzoekendenu 1-op-1 videogesprekken van maximaal tien minuten. Wilt u als werkgever kennis maken met deze getalenteerde doelgroep of heeft u al een concrete vacature? Meld u dan kosteloos aan! 

AANMELDEN

Aanmelden voor de Digitale Meet&Greet en/of de ontbijtsessie kan tot en met 26 februari 2021. Na uw aanmelding ontvangt u van Onbeperkt aan de Slag alle verdere informatie over het proces en de werkwijze.