Logistiek

Baanbrekers kan tevreden terugkijken op twee geslaagde evenementen. Op zaterdag 27 september jl. was onze organisatie nauw betrokken bij zowel de regionale Dag van de Logistiek als het Truckfestijn Waalwijk. De zonovergoten zaterdag zorgde er mede voor dat beide evenementen erg drukbezocht waren.

Vijfduizend personen
Ongeveer vijfduizend personen maakten op het terrein van De Mandemakers Groep in Waalwijk kennis met de mogelijkheden van de transport- en logistieksector. In de stand van Baanbrekers kregen de bezoekers tekst en uitleg over werken in de transport en logistiek. Ook werden werkzoekenden gewezen op flink wat vacatures. Baanbrekers was ook nauw betrokken bij een speciaal programma voor werkgevers, burgemeesters en wethouders van de Langstraatgemeenten en gedeputeerde Bert Pauli. Tijdens dit programma werd een bezoek gebracht aan het bedrijfscomplex van SPAR.

Truckfestijn Waalwijk
Het Truckfestijn Waalwijk werd als vanouds weer gehouden op het Baanbrekersterrein. Ruim negentig vrachtwagens maakten vanaf de Zanddonkweg in Waalwijk een mooie tocht door de regio. Elke vrachtwagen nam een passagier met een beperking mee. De stoet vrachtwagens werd begeleid door verkeersregelaars op de motor.