Huishoudens met een laag inkomen krijgen in 2022 een eenmalige energietoeslag. Baanbrekers voert deze landelijke regeling uit voor de gemeenten Heusden, Waalwijk en Loon op Zand. Maar door een vertraging bij de landelijke overheid kan Baanbrekers nog niet aan de slag. Volg deze site en onze social media voor nieuws hierover.

Hebt u een laag inkomen? Houd de komende weken deze website en onze social media in de gaten voor het laatste nieuws over de Energietoeslag voor lagere inkomens. Zodra er nieuws is, melden we dat op deze site en op onze kanalen op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

De prijzen van energie zijn de afgelopen maanden hard gestegen, veel huishoudens zijn honderden euro’s extra kwijt aan de energierekening. Daarom verlaagt de overheid de energiebelasting, dat ziet iedereen terug op de energierekening. De energietoeslag is een extra financiële steun voor huishoudens met een laag inkomen. Klik HIER voor ons eerdere bericht over dit onderwerp.

Vraag hulp als u uw energierekening niet kunt betalen. Bijvoorbeeld door een betaalafspraak te maken met het energiebedrijf, of door contact op te nemen met Schuldhulpverlening van uw gemeente.