Een kijkje in de keuken nemen. Dat werd wel heel letterlijk tijdens de Talent2Workrondleiding bij Maison Luuk Exclusieve Catering in Kaatsheuvel. Bedrijfsleider Mittchel Poeder ontving de Talent2Workdelegatie op een bijzonder gastvrije manier in partycenter Chalet Fontaine.

Worstenbroodjes vanuit huis
Na de koffie, thee en het minigebakje vertelde de bedrijfsleider enthousiast over Maison Luuk. “Onze directeur Luuk Broos begon 35 jaar geleden met onze organisatie. Dat deed hij heel bescheiden met de verkoop van worstenbroodjes vanuit zijn huis. Niet lang daarna viel zijn oog op de doktersvilla aan de overkant van de straat. Die villa werd Chalet Fontaine. En de verkoop van worstenbroodjes werd na verloop van tijd een mooi en gerenommeerd cateringbedrijf.”

Nederland en België
Maison Luuk is actief in Nederland en België. “Bij ons kun je aankloppen van intieme dinertjes voor twee personen tot grote cateringopdrachten voor meer dan vijfduizend gasten. We kunnen cateren bij onze opdrachtgevers thuis. Maar we hebben ook vaste locaties waar we feesten, partijen, bijeenkomsten en evenementen kunnen verzorgen. Denk hierbij aan Chalet Fontaine in Kaatsheuvel en theater De Leest in Waalwijk.”

Welkom
De Talent2Worktalenten waren van harte welkom bij Maison Luuk. Samen met wethouder Henk van Komen en accountmanager Trudie Fabus van de gemeente Loon op Zand en accountmanager Kim Beerens en matcher Silvia Costa van Baanbrekers werden zij rondgeleid voor en achter de schermen van partycenter Chalet Fontaine.

Drie vacatures
Bij Maison Luuk werken zo’n vijftig personen. “Tien medewerkers zijn elke dag in touw. Daarnaast werken we met ongeveer veertig parttimers op oproepbasis.” Bij Maison Luuk zijn momenteel drie vacatures. “We zoeken een zelfstandig werkende kok, een gastheer of gastvrouw en een medewerker voor de bediening. We zoeken mensen met een dienstverlenende instelling. Personen die er mede voor kunnen zorgen dat onze gasten het helemaal naar hun zin hebben. Wellicht dat de talenten van Talent2Work op deze functies passen?” Na afloop van de rondleiding werd er onder het genot van minibroodjes nog worden nagepraat over de mogelijkheden van en bij Maison Luuk.