Het team van Broikes was de hele dag in de weer voor de vrijwilligers van de stembureaus.

Net zoals bij voorgaande verkiezingen mochten Broikes, de catering- en broodjesservice van Baanbrekers, ook op woensdag 20 maart jl. zorgen voor het natje en het droogje voor de vrijwilligers op alle stembureaus in de gemeenten Heusden en Waalwijk. Onze broodjesbeleggers en cateraars in waren de hele dag druk in de weer om de leden van de bijna vijftig stembureaus te voorzien van eten en drinken.

Verkiezingsdagen zijn hoogtijdagen
Belegde broodjes, soep, slaatjes, saté, yoghurt en fruitsalades werden door Broikes tijdens de verkiezingsdag afgeleverd bij de verschillende stembureaus. In totaal kwam het neer op honderden porties. “Verkiezingsdagen zijn hoogtijdagen voor ons”, vertelt een trotse teamleider Helma Nijhof. “We zijn met een compact team, dus is het flink aanpoten om deze leuke klus te klaren.”

Gesmeerd verlopen
Broikes heeft flink wat voorbereidingen nodig om alles gesmeerd te laten verlopen. “Daarom kwamen we op dinsdag 19 maart jl. al in beweging om het voorbereidende werk te doen. En op verkiezingsdag stonden we in alle vroegte al in onze smeerkeuken om alle pakketten samen te stellen. Tijdens dit soort dagen kunnen wij goed laten zien wat onze bijzondere talenten in huis hebben op het gebied van catering.”