Vergroot je kansen op werk met het gratis ontwikkeladvies

Als werkzoekende is het belangrijk dat je up-to-date blijft en jezelf blijft ontwikkelen. Zo maak je de meeste kans op de arbeidsmarkt. Een gratis ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd adviseur helpt daarbij.

Wil je een persoonlijk loopbaanadvies? Kijken wat je wel kunt op de arbeidsmarkt? Kijken naar andere soorten werk? Je talent laten werken? Dan is het ontwikkeladvies iets voor jou. Deze tijdelijke overheidsregeling is helemaal gratis en brengt jouw kansen op de arbeidsmarkt in beeld. Het helpt bij het kiezen van de juiste (bij)scholing en biedt tips en adviezen bij het solliciteren en het zoeken naar werk. Kortom, het ontwikkeladvies helpt je om in beweging te komen, om (nieuwe) stappen te zetten naar of op de arbeidsmarkt.

Regel het zelf!
Het ontwikkeladvies is er voor iedereen tussen de achttien en de pensioengerechtigde leeftijd. Het is er voor werkenden (ook flexwerkers en zelfstandig ondernemers) én (nog) niet werkenden. Belangstelling? Of wil je meer info? Kijk dan op www.baanbrekers.org/loopbaanadvies en regel het zelf. Of neem contact op met je inkomensconsulent of werkmakelaar van Baanbrekers. Hij of zij helpt je graag. Het aanvragen van een gratis ontwikkeladvies kan vanaf nu.