De kerstshow van Twiddus is onlangs begonnen.

Bij kringloopwarenhuis Twiddus, een bedrijfsonderdeel van Baanbrekers, kan iedereen tot eind december a.s. terecht voor een heuse kerstshow. Boven in het kringloopwarenhuis aan de Zanddonkweg 14 in Waalwijk is een gezellige hoek ingericht met de leukste kerstdecoraties. Deze eerste ├ęchte kerstshow van Twiddus markeert de start van het jubileumjaar. In 2015 is het namelijk precies tien jaar geleden dat Twiddus zich vestigde aan de Zanddonkweg. Twiddus broedt momenteel op plannen om het jubileum te vieren met zijn klanten.

De kerstshow van Twiddus is onlangs begonnen.

De kerstshow van Twiddus is onlangs begonnen.

Houten kerstbomen
De kerstshow van Twiddus springt erg in het oog. Bijzonder is ook dat er bij Twiddus dit jaar zelfgemaakte kerstbomen van hout te koop zijn. Deze kerstbomen worden in de eigen werkplaats gemaakt door medewerkers met een beperking. De houten bomen zijn in allerlei soorten en maten te krijgen.

Gewijzigde openingstijden
In verband met de feestmaand zijn de openingstijden van Twiddus in december a.s. anders dan normaal. De openingstijden voor het kringloopwarenhuis en het magazijn zijn als volgt:

  • Op vrijdag 5 december a.s. en op vrijdag 12 december a.s. is Twiddus gesloten om 16 uur.
  • Op woensdag 24 december a.s. is Twiddus vanaf 15 uur gesloten.
  • Met beide kerstdagen en op zaterdag 27 december a.s. is Twiddus de hele dag gesloten.
  • Op woensdag 31 december a.s. sluit Twiddus de deur om 15 uur.
  • Op donderdag 1 januari 2015 is Twiddus de hele dag dicht.
  • Vanaf vrijdag 2 januari 2015 kan iedereen weer op de normale openingstijden bij Twiddus terecht.
  • Overigens is de ophaal- en bezorgservice van Twiddus van 24 december a.s. 15 uur tot en met vrijdag 2 januari 2015 gesloten.