Speciaal voor ondernemers uit De Langstraat presenteren de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden het nieuwe Mobiliteitsteam De Langstraat. Dit team gaat graag met ondernemers in gesprek over de stand van zaken en de toekomst van de onderneming. Het Mobiliteitsteam staat klaar om ondernemers weer op weg te helpen.

Ondernemers ervaren de corona-crisis van heel dichtbij. Klanten die wegblijven, evenementen die niet doorgaan en inkomen dat (fors) terugloopt. De Langstraat-gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk willen graag samen met ondernemers werken aan een toekomstperspectief in deze rare en onzekere tijd. Het nieuwe Mobiliteitsteam De Langstraat, gestart op maandag 4 januari, is daarbij een belangrijke ondersteuning. Samen met de ondernemer zoekt het Mobiliteitsteam naar nieuwe mogelijkheden om inkomen te genereren, voor nu en voor straks.
Tozo-aanvragers die graag in gesprek willen met het Mobiliteitsteam De Langstraat, kunnen contact opnemen met gespecialiseerd coach Wilma Wajon. Zij is zelf zzp’er en richt zich al jaren op het ondersteunen van zelfstandigen. Samen met Wilma zet de ondernemer stappen in de juiste richting en gaat hij/zij aan de slag. Wilma is bereikbaar op 06 10 64 97 67 of via wilma@stevigzacht.nl.
Het Mobiliteitsteam gaat ook actief contact opnemen met zelfstandigen in De Langstraat. Ondernemers kunnen de komende tijd een telefoontje krijgen voor nadere informatie en overleg.