Baanbrekers zorgt voor Nibudagenda's voor bijstandsklanten en SW-medewerkers.

Alle klanten en SW-medewerkers van Baanbrekers krijgen voor de feestdagen een Nibudagenda. Bijstandsklanten krijgen de Nibudagenda toegezonden samen met de laatste uitgaven van Baanbrekers Actueel van 2014. SW-medewerkers krijgen op hun werkplek de agenda uitgereikt.

Eenvoudig en bijzonder
De Nibudagenda is eenvoudig en toch bijzonder vanwege zijn handzame formaat en multifunctionaliteit. U noteert er niet alleen al uw afspraken in, U gebruikt hem ook om grip te krijgen en houden op uw geldzaken. Onder meer de Nibudmethode ‘In 4 stappen grip op geld’ vindt u er in terug.

Baanbrekers zorgt voor Nibudagenda's voor bijstandsklanten en SW-medewerkers.

Baanbrekers zorgt voor Nibudagenda’s voor bijstandsklanten en SW-medewerkers.


Tips, feiten en weetjes
De agenda bevat tal van tips, feiten en weetjes. Ook zijn er tests is terug te vinden. Denk hierbij aan de financieelgezondtest, de geldtypetest en de geld-en-relatietest. De Nibudagenda ziet er voor 2014 
kleurrijk, krachtig en positief. Baanbrekers hoop dat alle gebruikers nog meer grip gaan krijgen op tijd, op geld en op geluk. Grip hebben betekent immers (financiële) rust hebben en ruimte krijgen. Die rust en ruimte zijn nodig om te ontstressen, om te genieten en om toekomstplannen te maken.