Werk-Samen: vraag- en aanbodsite voor personeel

Werkgevers samenbrengen, die tijdens de coronacrisis medewerkers beschikbaar hebben of die juist personeel tekort komen. En deze vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten. Dat is het doel van www.werk-samen.nl, een gloednieuwe website voor de arbeidsmarktregio Midden-Brabant, die sinds deze week online is. Dit allemaal onder het motto ‘samen krijgen we meer voor elkaar’.

Aan het werk houden
Werk-samen.nl is een initiatief van Midpoint Brabant, Regio Hart van Brabant, Station88, Make it in Tilburg, OndernemersAkkoord, WSP Werkhart, Ondernemersvereniging Kennis van Zaken, Bedrijventerrein Ons Tijvoort en Solaris Parkmanagement om tijdens de coronacrisis iedereen zo efficiënt mogelijk aan het werk te houden.

Vraag- en aanbodsite
De vraag- en aanbodsite is gemaakt voor en door ondernemers. Bent u een werkgever en heeft u tijdens deze periode personeel beschikbaar? Of komt u juist medewerkers tekort? Plaats dan uw oproep op werk-samen.nl. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het betreffende bedrijf als u kansen ziet voor samenwerking. Werk-samen.nl gaat ervan uit dat partijen hier zelf samen uitkomen. De website biedt tevens een modelovereenkomst waarin de belangrijkste onderlinge afspraken bij gebruikmaking van elkaars personeel geregeld zijn.

Logo van Werk-Samen.