Baanbrekerrs is samen met UWV van de partij op de Dag van de Logistiek

UWV en Baanbrekers presenteren zichzelf tijdens de vierde Dag van de Logistiek gezamenlijk op een centraal gelegen werkplein. Dit werkplein is speciaal bedoeld voor werkzoekende talenten die aan de slag willen in de logistieke sector. De Dag van de Logistiek wordt gehouden op zaterdag 24 september a.s. van 13 tot 17 uur in en om de Gragtmansstraat in Waalwijk (Haven VII).

Workshops en rondleidingen
Vanuit marktkramen wordt informatie geboden. Ook zijn er vacatures te vinden. Verder verzorgen UWV en Baanbrekers om 13:30 uur en om 14:30 uur een workshop hoe je jezelf als werkzoekend talent moet presenteren. Baanbrekers en UWV trekken vervolgens om 14:15 uur en om 15:15 uur met de talenten langs allerlei logistieke werkgevers. Uiteraard is iedereen welkom op het werkplein. Wie als werkzoekende wil deelnemen aan een workshop of een rondleiding dient zich voorafgaand aan de Dag van de Logistiek via de mail aan te melden. Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Echte doe-dag
Tijdens de Dag van de Logistiek laten veel lokale en regionale logistieke bedrijven zien wat ze allemaal in huis hebben. Het belooft een echte doe-dag te worden. Bezoekers kunnen zien en ervaren wat (het werken in) de logistiek inhoudt en vooral hoe breed het werken in de logistiek is. Er kan onder meer worden gereden in een echte vrachtwagensimulator. Ook kan het planningsproces van a tot z worden beleefd. Verder is er een oldtimershow en kunnen bezoekers zich uitleven met radiografisch bestuurbare auto’s of op het quad- en een heftruckparcours. Ten slotte kan de logistiek in virtual reality worden ervaren.