Talent2Work

Talent2Work spreidt binnenkort zijn vleugels uit. Het bijzondere werkgelegenheidsproject van de gemeente Heusden en Baanbrekers gaat eind november ook van start in de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk. Op donderdag 28 november a.s. wordt hiervoor het officiële startsein gegeven. De bijeenkomst is van 9 tot 12 uur in de business- en sponsorruimten van het voetbalstadion van RKC WAALWIJK aan de Olympiaweg in Waalwijk.

Talent2Work is er voortaan in de drie Langstraatgemeenten.

Nieuwe kliks
Het doel van werkgelegenheidsproject Talent2Work is zoveel mogelijk werkzoekenden en werkgevers direct met elkaar in contact te brengen, zodat er nieuwe kliks en mooie werkrelaties kunnen ontstaan. Omdat het project goed loopt in de gemeente Heusden, is onlangs de beslissing genomen om het werkgebied van Talent2Work uit te breiden met de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk.

Iedereen heeft een talent
Talent2Work laat talent werken. Iedereen heeft immers een talent dat kansen biedt op de arbeidsmarkt. De gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk brengen samen met Baanbrekers die kansen boven tafel. Belangrijk hierbij is het rechtstreekse contact tussen werkgevers en werkzoekenden. De gemeenten en Baanbrekers zorgen er mede voor dat dit contact mogelijk wordt. Dit doen zij onder meer door actief werkgevers te werven en hen te vragen om werkzoekenden in hun bedrijven rond te leiden om op die manier elkaar beter te leren kennen. Werkgevers en werkzoekenden bepalen zo zelf of ze samen om de tafel gaan. Ook worden er andere activiteiten verzorgd om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen.

Aanmelden?
Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit evenement. Wie wil komen, kan via de mail contact met ons opnemen. Vermeld hierbij altijd uw naam en adres. Bent u werkgever? Dan verzoeken wij u om ook uw bedrijfsnaam te vermelden.