Sterk mensenwerk

Bij Baanbrekers draait het om mensen en om werk. Dat kunt u ook lezen in ‘Sterk mensenwerk’, de populaire versie van ons jaarverslag 2015. In dit handzame boekje gaan we in op alles wat Baanbrekers het afgelopen jaar heeft gedaan. We belichten twaalf persoonlijke verhalen en komen met bijzondere cijfers van een bijzondere organisatie.

Mensen en werk
Als uitvoeringsorganisatie voor meedoen, werk en inkomen van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk zetten wij ons dag-in, dag-uit in voor mensen én voor werk. Wij koppelen vraag aan aanbod en andersom. Samen zorgen we ervoor dat talenten met en zonder een beperking kunnen meedoen en aan het werk gaan. In ‘Sterk mensenwerk’ kijkt Baanbrekers terug naar onze resultaten die we hebben bereikt in 2015. Dat doen we op een bijzondere manier. Voor elke maand van het jaar hebben we iemand gesproken. Die twaalf verhalen treft u in het boekje aan. Verder hebben we gezocht naar jaarcijfers die normaal gesproken niet zo snel worden gepresenteerd.

Het complete verhaal
Mocht u het complete verhaal willen lezen (inclusief onze plannen voor de toekomst), dan kunt u dat online doen vanaf deze website.