Anne Wilbrink is een ervaren multitalent boordevol ambitie en energie.

Talent2Work is er voor alle talenten die op zoek zijn naar werk. Voor jonge starters tot doorgewinterde krachten die tegenslag in hun leven kregen te verwerken. Anne Wilbrink (61) uit Waalwijk is zo’n ervaren multitalent. Met ruim veertig jaar ervaring als secretaresse kwam zij in 2008 op straat te staan.

Leeftijd niet mee
“Mijn CV klinkt als een klok. Ik heb als secretaresse en managementassistent bij allerlei toonaangevende, zelfs internationale, bedrijven gewerkt. Alleen heb ik mijn leeftijd niet écht mee. Ik wil graag werken, want ik zit nog steeds boordevol ambitie en energie. Daarom trok Talent2Work mij enorm. Daar kijken ze naar je talenten en je mogelijkheden. Je leeftijd speelt geen enkele rol.”

Anne Wilbrink is een ervaren multitalent boordevol ambitie en energie.

Anne Wilbrink is een ervaren multitalent boordevol ambitie en energie.

Klik na een rondleiding
Na een rondleiding bij Albert Heijn in Kaatsheuvel volgde een klik. “Dat was een onverwachte verrassing”, vertelt Anne. “Albert Heijn was op zoek naar een managementassistent voor ongeveer vijftien uur per week. Op basis van de persoonlijke ontmoeting koos deze werkgever voor mij. Nu werk ik hier naar volle tevredenheid.”

Meer werken
Anne wil graag nog meer werken. “Ik wil écht veertig uur per week aan de slag. Op die manier zorg ik ervoor dat ik geen ondersteuning van Baanbrekers meer nodig heb. Daarom ga ik nog steeds mee op rondleiding. Gewoon omdat ik nu uit ervaring weet dat dit project werkt. Mochten er werkgevers zijn die op zoek zijn naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker met een berg aan ervaring, dan houd ik mij van harte aanbevolen!”