De vijfde editie van de Dag van de Logistiek in de Langstraat wordt gehouden op zaterdag 15 september 2018 a.s. Logistieke ondernemers uit de regio laten dan zien welke kansen en mogelijkheden er zijn om voor deze branche een opleiding te volgen of in deze sector aan het werk te gaan. Ook Baanbrekers is samen met de partners van Werkgeversservicepunt Werkhart van de partij. De dag begint om 13 uur en duurt tot 17 uur. De Dag van de Logistiek wordt gehouden aan de Gragtmansstraat (Haven VII) in Waalwijk. Tijdens de Dag van de Logistiek valt er veel te zien en te beleven voor jong en oud.

Boeiend
Werken in de logistiek is enorm boeiend. Het draait om improviseren, organiseren, samenwerken en communiceren. Veel mensen hebben nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk inhoudt. Een Dag van de Logistiek is daarom een prima manier voor de logistieke branche om te laten zien en beleven wat er bij een logistiek proces allemaal komt kijken.

Midden in de samenleving
Logistieke processen staan midden in de samenleving. Mensen die werken in de logistiek vormen de schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. In de logistiek kun je veel leren door te doen. Het is inspirerend en actueel. Het is niet alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer, het is veel meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop, maar ook bv op ICT, HRM en Engineering gebied zijn er volop mogelijkheden. Heel veelzijdig dus. Voor personen die enorm creatief zijn, slim kunnen organiseren, communiceren en samenwerken biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen.

Dag van de Logistiek

  • Zaterdag 15 september a.s.
  • Van 13 – 17 uur
  • Gragtmansstraat (Haven VII) in Waalwijk
  • Toegang is gratis

Kom naar de Dag van de Logistiek op 15 september 2018.