Sentech Sensor Technology in Nieuwkuijk ontving onlangs negen talenten tijdens een bedrijfsbezoek in het kader van Talent2Work. De negen werden begeleid door werkmakelaar Miranda Tannemaat en accountmanager Rob van den Hout. Operations manager Marco Leeggangers, executive secretary Yvette Reuken en production engineer Hannie Smits van Sentech zorgden voor een warm welkom.

Arbeidsverleden
De negen talenten stelden zichzelf stuk voor stuk enthousiast voor aan de vertegenwoordigers van Sentech. Zij vertelden hierbij over hun arbeidsverleden, hun capaciteiten en hun interesses. Deze persoonlijke verhalen werden heel goed ontvangen en wekten de interesse van Sentech. Na het voorstelrondje volgde een introductie door Marco Leeggangers. De operations manager ging in op de achtergrond van het innovatieve bedrijf. “Sentech Sensor Technology ontwikkelt gespecialiseerde sensoroplossingen, die zijn toegespitst op de specifieke vraag vanuit onze opdrachtgevers. Onze klanten bevinden zich in de volgende branches: transport, agrotechniek en de medische industrie.”

Groei
Sentech bestaat bijna vijftien jaar. “Door de enorme groei zijn we in totaal al vier keer verhuisd. Sinds 2012 zijn we gevestigd op onze huidige locatie. Momenteel werken er 24 medewerkers bij ons en naar verwachting groeien we dit jaar nog door naar dertig medewerkers. Al deze medewerkers hebben het bij ons prima naar hun zin. Stuk voor stuk werken ze op een zelfstandige en verantwoordelijke manier aan het succes van onze organisatie.”

Nul fouten
Tijdens de rondleiding bezochten de talenten een kantoorruimte, de testruimte, het magazijn, de productieruimte en de prachtig vormgegeven kantine. “Bij Sentech Sensor Technology gaat kwaliteit gaat boven kwantiteit. Onze producten worden heel goed gecontroleerd voordat ze aan de klant worden geleverd. We streven hierbij naar nul fouten. En dat gaat ons bijzonder goed af.” De talenten ervoeren Sentech Sensor Technology als een prettig bedrijf met een serene uitstraling. Na de rondleiding gaven meerdere kandidaten aan graag bij dit bedrijf aan de slag te willen. Eén van hen is onlangs – mede naar aanleiding van de rondleiding – bij Sentech aan het werk gegaan.