Iedereen telt mee. Ieder talent verdient een kans om zijn of haar steentje bij te dragen bij een organisatie zoals die van u. Toch lukt het nog niet alle kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt om een geschikte werkplek te vinden. Daarom doen we graag een beroep op u. Veel werkgevers gingen u al voor. Maar u kunt binnen uw organisatie onze talenten ook een nieuwe toekomst geven. Een toekomst die ook voor u zonnig zal zijn. Want niet alleen zijn onze kandidaten bijzonder gemotiveerd en willen ze graag voor u de handen uit de mouwen steken. Ook zitten er – mogelijk – allerlei mogelijkheden en voordelen aan het in dienst nemen van onze bijzondere talenten. Daarover leest u meer op deze pagina.

Uw mogelijke voordelen
Neemt u een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst, dan kunt u in aanmerking komen voor subsidies en voordelen die de loonkosten verlagen. Op deze website vindt u deze regelingen verzameld. We zetten ze graag hier ook nog voor u op een rijtje:

De mogelijke voordelen voor uw talent

Meer weten?

  • Wilt u meer weten over alle voordelen en subsidieregelingen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Baanbrekers. Hij of zij kan er u veel meer over vertellen.
  • Wilt u meer weten over Wajong of Participatiewet? UWV geeft hier informatie.
  • Wilt u meer weten over een medewerker met een WIA of WAO-uitkering? Het UWV geeft hier informatie.
  • Wilt u meer weten over de voordelen en regelingen voor medewerkers? Het UWV geeft hier uitleg.