Baanbrekers is ook actief op het gebied van kringloop. Dit doen we met ons eigen kringloopbedrijf Twiddus. Twiddus is het kringloopbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Bij Twiddus werken wij actief aan hergebruik en aan het verkleinen van de afvalberg. Dit doen wij door goederen die op de nominatie stonden om te worden weggegooid, te sorteren, schoon te maken, op te knappen, te repareren en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen in ons kringloopwarenhuis aan de Zanddonkweg 14 in Waalwijk.

Geen vast assortiment
Het leuke van een bezoekje aan Twiddus is de verrassing van een bijzondere ontdekking. Er is geen vast assortiment. Wat u er vandaag ziet, kan morgen al verkocht zijn. Omgekeerd natuurlijk ook: wat er vandaag nog niet is, kan er morgen staan. Twiddus kent dan ook veel vaste bezoekers die op zoek zijn naar speciale spulletjes of ontbrekende artikelen in hun verzameling. En vaak wordt hun geduld beloond!

Bruikbare spullen? Bel Twiddus!
Heeft u bruikbare spullen of huisraad, waarvan u het nut niet meer inziet? Zaken die bij u al tijden in de weg staan? Bent u uitgekeken op onderdelen van uw interieur? Heeft u hoe dan ook goederen die u erg graag kwijt wilt? Denk dan aan Twiddus, het kringloopbedrijf voor de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Eén telefoontje is voldoende. Bel: 0416 56 00 43 en onze medewerkers halen de goederen – mits verkoopbaar – gratis bij u op. Uw spullen krijgen dan een tweede leven.

Kansen nemen toe
Door zaken te doen met Twiddus werkt u zelf mee aan de verkleining van de afvalberg en aan stimulering van de kringloop. Maar dat is niet alles: wie met Twiddus zaken doet, helpt ook mensen die niet of nog niet zelfstandig aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Twiddus is namelijk een onderdeel van Baanbrekers. Veel medewerkers leren bij Twiddus de fijne kneepjes van de detailhandel en het ondernemersvak. Daardoor nemen hun kansen toe om aan de slag te gaan op de reguliere arbeidsmarkt.