De medewerkers van verpakken & assembleren steken graag hun handen uit de mouwen. Zij houden zich bezig met een breed scala aan uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van assemblage en montage.

Mogelijkheden
Baanbrekers biedt vele mogelijkheden. Van het voorbewerken en monteren tot en met het ‘winkelklaar’ inpakken van uw product: u kunt het aan Baanbrekers overlaten. Het team verpakken & assembleren is ingesteld op het verwerken van grote productseries. Behalve de montagebewerkingen is het ook mogelijk halffabricaten of eindproducten door ons te laten maken. Ook is Baanbrekers in staat montage en assemblage onder geconditioneerde omstandigheden te laten plaatsvinden in onze gecertificeerde cleanroom. Een bijzondere combinatie, die u een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Passende verpakking
Op ieder doosje past een dekseltje. Dat vindt Baanbrekers ook. Het is dan ook niet vreemd dat vrijwel alle producten bij Baanbrekers kunnen worden voorzien van een passende verpakking. Wat betreft verpakken zijn de mogelijkheden erg uitgebreid. Zo zijn onze medewerkers gespecialiseerd in inpakken, ompakken, verpakken, ‘omdozen’, bestickeren, omstickeren, krimpfolieverpakken en sealen. Voor grote series draaien de medewerkers hun hand niet om. Tegelijkertijd kan ook bij ons worden aangeklopt bij kleine oplagen. Ten slotte kunt u ook bij Baanbrekers aankloppen voor in- en ompakopdrachten die onder stof- en kiemarme omstandigheden moeten worden uitgevoerd.