Vuil worden is menselijk. Wie leeft, eet, drinkt of werkt kan er donder op zeggen dat zijn kleding vies wordt. Ook ander textiel (denk aan bed- en linnengoed) heeft binnen de kortste keren een reinigingsbeurt nodig. Iedereen heeft er dus mee te maken: vuile was. Heeft u ooit overwogen om die vuile was de deur uit te doen? Dan is dit uw kans: uw wasgoed is van harte welkom in onze wasserij! Op een professionele manier en tegen een gunstige prijs tekenen wij graag voor de behandeling van al uw wasgoed.

Alles-in-éénpakket
Wassen, drogen, strijken, chemisch reinigen en stomen: de wasserij van Baanbrekers biedt een compleet alles-in-éénpakket voor de gezondheidszorg (ziekenhuizen, verzorgingshuizen), voor instellingen (scholen, gemeenten), voor de horeca en recreatiesector en voor bedrijven. Uiteraard kan er ook voor delen uit dit pakket worden gekozen. De wasserij van Baanbrekers kan voor u alle wasactiviteiten verrichten. Van inweken tot aan het verpakt en gevouwen afleveren. Door een doordacht logistiek systeem garanderen wij een perfecte en snelle behandeling van al uw wasgoed.

Toegewijde medewerkers
De toegewijde medewerkers van onze wasserij vormen samen met moderne machines en hulpmiddelen de sterke kracht van deze bedrijfsactiviteit. Het spreekwoord zegt dat een kind de was kan doen. Wie ervaring heeft met professionele wasbehandeling weet beter. Wassen is een vak apart! Wassen is een passie. Stuk voor stuk delen onze medewerkers de liefde voor het wasvak. Dienstverlening, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel.

Professionaliteit en kwaliteit
Alle medewerkers van de wasserij hebben een gedegen training achter de rug. Zij klaren hun klussen met behulp van de modernste inzichten, hulpmiddelen en technieken. Dit gekoppeld aan een flinke dosis enthousiasme staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Uw eisenpakket is het uitgangspunt voor het maken van werkafspraken. Dat zijn de afspraken. En die komen we constant na.

Schone was en milieu gaan hand in hand
Onze wasserij loopt voorop wat betreft eisen op het gebied van milieubelasting en energieverbruik. Ook voldoen we nu al aan de toekomstige overheidseisen op het gebied van wasbehandeling voor de verpleeg- en verzorgingshuizen. De wasserij voldoet aan de strenge eisen die voortvloeien uit de ISO-milieunormen. De wasserij zorgt er voor dat uw was op een minder milieubelastende manier wordt behandeld. Baanbrekers springt zuinig om met energie en verspilt het water niet. Thermische milieubelasting wordt tegengegaan met extra filters. De wasmiddelen belasten het milieu zo min mogelijk. En het laatste spoelwater wordt hergebruikt. Dit water wordt na de laatste spoelgang opgevangen en naar een buffertank geleid. Daar wordt het op een bepaalde manier behandeld, zodat het weer kan worden gebruikt voor het inweken van andere was. Schone was en zorg voor het milieu gaan bij ons dus hand in hand!