Werken op locatie houdt in dat medewerkers van Baanbrekers bij u op locatie werken. Dit kan onder de directe supervisie van u als opdrachtgever. Maar het kan ook met deskundige begeleiding door Baanbrekers. Het gaat hierbij om de meest uiteenlopende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan: in- en ompakwerk, assemblage en montage. Maar denk ook aan: administratief werk, ondersteunend werk en magazijnwerk. Baanbrekers lost personele problemen op in de productie bij (profit-)opdrachtgevers.

Verschillende mogelijkheden
Op het gebied van werken op locatie kennen wij verschillende mogelijkheden:

  • individuele detachering (uurtarief of stuksbasis)
  • groepsdetachering (uurtarief of stuksbasis)
  • groepsdetachering (uurtarief of stuksbasis), met directe leiding
  • het inrichten en bemensen van één (of meerdere) complete productielijn(en)
  • het inrichten en overnemen van één (of meerdere) complete productielijn(en)

Begeleiding
Bij werken op locatie hoort altijd begeleiding. Soms is dat direct op de werkplek. Het kan ook begeleiding op een wat grotere afstand zijn. Dit hangt af van de keuze die de opdrachtgever maakt. De werkbegeleiders van Baanbrekers hebben regelmatig contact met de opdrachtgever en de medewerker. In onderling overleg wordt de frequentie en de intensiteit van de begeleiding geregeld. Het gaat bij werken op locatie specifiek om werkzaamheden die plaatsvinden in een productieomgeving of in een productie-ondersteunende omgeving.

Inrichten productielijnen
Baanbrekers kan complete productielijnen opzetten, inrichten, overnemen en bemensen. Voor de begeleiding op de werkplek zorgen wij. U hoeft in feite alleen uw wensen kenbaar te maken. Baanbrekers doet de rest. Ook tekent Baanbrekers op uw verzoek voor het aanpassen van werkplekken en hulpmiddelen.

Langdurige samenwerking
Het is bij werken op locatie het doel om tot een meer langdurige samenwerking te komen. Dat biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de medewerker en voor Baanbrekers. Natuurlijk kunt u Baanbrekers ook inschakelen om pieken op te vangen. Voor deze werkzaamheden hebben wij een goed uitgerust werkbedrijf.

Wat te doen bij een goede klik?
Wij streven altijd naar een goede klik tussen vraag en aanbod. Uw vraag is leidend. Wij komen met een personele oplossing. Bevalt die klik zo goed, dat u één of misschien wel meerdere gedetacheerde medewerkers in vaste dienst wilt nemen? Dan biedt Baanbrekers ook allerlei mogelijkheden. Wellicht kunt u personeel in dienst nemen op basis van de begeleid werkenconstructie? Misschien heeft u recht op de no riskpolis van UWV? Of kunt u aanspraak maken op loonkostensubsidies? Baanbrekers kan u ook in dit geval de benodigde ondersteuning bieden.