Maak van je hobby je beroep. Dat is de achterliggende gedachte van ‘Bake It Till You Make It’. Hobbybakkers kunnen tijdens dit bijzondere evenement hun eigen toekomst bakken. ‘Bake It Till You Make It’ is bedacht door loopbaanbegeleider De Zoete Citroen uit Kaatsheuvel. Baanbrekers werkt graag mee aan deze creatieve manier om talenten aan de slag te laten gaan. Een flink aantal lokale en regionale ondernemers draagt dit bijzonder werkgelegenheidsevenement als sponsor een warm hart toe.

Gezocht: werkzoekende keukenprinsen en keukenprinsessen
Het live-evenement ‘Bake It Till You Make It’ wordt gehouden op maandag 30 juni a.s. in Chalet Fontaine in Kaatsheuvel. Ongeveer twintig werkzoekende hobbybakkers worden dan uitgedaagd om de ultieme Zoete Citroentaart te bakken. Voor het bakevenement wordt nog steeds gezocht naar werkzoekende keukenprinsen en keukenprinsessen. Getalenteerde klanten en SW-medewerkers van Baanbrekers worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Aanmelden kan bij Judith Deliën van De Zoete Citroen. Mail of bel: 06 12 75 48 39.

Hobbybakkers gezocht!

Heel Holland Bakt
Nadat de hobbybakkers hun Zoete Citroentaarten hebben gebakken, worden ze gewaardeerd door een jury. Deze jury wordt gevormd door meester-patissier Robèrt van Beckhoven (onder meer bekend van de tv-programma’s Heel Holland Bakt en de Cup Cake Cup) en burgemeester Wim Luijendijk van de gemeente Loon op Zand. De taartenbakker van de winnende ‘zure’ lekkernij kan een zoete toekomst tegemoet zien.

Droomstart als bakker
De winnende getalenteerde hobbybakker krijgt een droomstart als bakker. Hij of zij krijgt een jaar lang coaching van De Zoete Citroen en coaching van Luuk Broos, eigenaar van Chalet Fontaine en Maison Luuk. Op die manier kan de hobbybakker uitgroeien tot échte bakker. Dit kan zowel in dienstverband zijn als ook als zelfstandig ondernemer.

In productie genomen
De winnaar wordt ook nog gratis bijgestaan door een bakkerij, een secretariaat, een accountantskantoor en een bedrijf in voedselveiligheid. Als kers op de taart wordt de ultieme Zoete Citroen Taart door de lokale bakkers van Kaatsheuvel in productie genomen. Een deel van de opbrengst van elke verkochte taart wordt geschonken aan Villa Pardoes.